Uäk!

Jag är trött som ett as! Jag kan inte gå på grund av smärta i hela kroppen. Aj!
Igår var det uppstigning kl 03.30 som gällde. Sedan bar det av till Märsta, där jag och Isabelle började jobba klockan 05.30. Det slutade vi med fjurton och en halv timme senare, klockan 20.00. Sug på den du!

Därav tröttheten. Smärtan är en följd av att sätta igång och träna två gånger på en vecka efter ett träningsuppehåll på två månader. Vilken mes jag är!


Nu ska jag på rep! Hej hopp!

Blörk

Idag är jag aningen bitter. Istället för att ligga ute och bli röd som en kräfta, sitter jag och pysslar med äckligt skolarbete. Jag får skylla mig själv, men det gör mig inte mindre bitter.

Tack och lov har Snuskisabel legat på sängen bakom mig och hållit mig sällskap tillsammans med sin bok och vår Mozart.

Snusk på er!

(Besök av Jenny och Anton var inte Fy Skam. Jag blev glad av Jägarbiffen, den var manlig.)

Ompalompa

Yä.

Den rosa skivan är över.
Betyg: Fem toasters
Bästa minnen: Först. En period på dansgolvet när nästan alla mina kära vänner var samlade i en klunga och dansade för glatta livet. Det var maniskt, det var skön musik och det var underbart. Sen. När jag (efter att ha letat efter min borttappade sängplatserbjudare och vän) såg ett SMS: "Jag sitter på varma gubben, kom dit." Då blev jag så glad, så glad.

Klassfesten är över.
Värt: Ja
Bästa minnen: Åka hiss ner från Eriks lägenhet(!). Kladdkakan. Ett toalettbesök som innehöll allt och lite till som man kan önska av ett toalettbesök med glada människor. Klassen.

Skrapan-Kattekampen är över.
Solighetsgrad: Tipptopp
Bästa minnen: Sitta nere vid gympasalen och höra och sedan se alla snygga skrapanelever tåga ner mot fotbollsplanen. Mäktigt. Att samba runt på både det ena och andra (tamburim, surdo, trumpet, ja, vad man fick tag på) med LUMS. Att slå Katte (även om det inte var någon överraskning), för annars hade Isabelle varit så äckligt mallig.

Skolavslutningen är över.
Mysfaktor: Hög
Bästa minnen: Rektorns härliga tal på första av de två avslutningen som framfördes som en blues till Mattis kontrabasspel. Att se alla lyckliga treor och önska att man fick krama dem alla hårt som karameller. Se studenterna på sina flak. Stå lite på scen.

Studentmottagningarna är över.
Matintag: Tokhögt
Bästa minnen: Att komma hem och se hur grovt mycket god mat mor hade lagat och ställt fram. Komma hem till Ida och spela för henne, samt se hennes lilla kusin vars väckningstaktik är att dra i Idas tår. Överraska Husman, som verkligen blev överraskad och glad som få. Mumsiga kakor. Överraska Johanna som genom vår lilla orkesterspelning upplevde sin sjätte överraskning för dagen (varav hennes pappas hemkomst från Thailand var den största).

Kvällen är över.
Kommentar: Fin som snus
Bästa minnen: Spela "ärschlet" för första gången sedan mellanstadiet (dock i klänning och ballerinaskor). Träffa farbror Igelkott. Mobiljonglering. Mysa runt, helt enkelt.

WTF?!

Hallå!? VEM har gett NÅGON tillåtelse att ändra utseendet på min blogg? Ni kansek inte märker någon skillned, men JAG här på min kant gör det definitivt. Morr. MORR!

(Jag är inte så arg egentligen, ni behöver inte vara rädda. Jag saknar bara den gamla designen lite. Den var min vän...)

Söt-Hasse

Hasse är söt. Han sa att vi var hans favoritklass just nu, och så fick vi jättegod kaka med saft och kaffe. Sockerkaka med toscamums uppe på. Eller var det helt enkelt toscakaka? Fint var det i alla fall!

Tuss

(ps, jag är död men lycklig! Mer sömn åt folket!)


Solen, len

Yo, yo, yo!
Här är jag, var är du?

Är det bara jag, eller mår man inte väldigt mycket bättre under en strålande sol? Den har skinit helgen igenom, både när jag var på DeVisas show, när jag åt avtackningsmiddag för Anna (som ska flytta till Gotland), när vi repade med bandet (som för övrigt lät näääjs) och när vi i LUMS var i Helenius stuga som var platsen för en övernattning och grillfest. Lika mycket sken solen när man åkte den långa bussresan in till Uppsala imorse. Lika mycket sken den när jag därifrån bytte till min kära 115, och lika mycket sken den när jag hos tandläkaren äntligen fick min skena som ska hindra mitt tandpressande om natten. Nu skiner den säkert också, och snart är det dags att gå till Matti och repa inför skolavslutningen!

Hopp, hopp!