Töntigt, kanske, men ack så viktigt!

Just nu känner jag mig oerhört värdefull.

De senaste dagarna (tja, hela sommaren egentligen) har jag känt mig väldigt sedd och uppskattad. Älskad. Jag tänker ofta på hur lyckligt lottad jag är som är omgiven av så mycket fina människor som ger så mycket kärlek. Då blir jag motiverad att sprida kärlek och glädje vidare, och när jag gör någon glad blir jag själv ännu gladare. Tänk vilken underbar spiral det kan bli!

Att känna sig värdefull är något av det bästa som finns. Man svävar lite. Hjälp någon att sväva imorgon, vet jag. Skicka ett SMS. Eller ett brev (klart underskattat och uppskattat). Kanske ett mail med en bild. Eller le mot någon. Ja, ni vet vad jag pratar om. Ta hand om dem ni håller kära, så tar de hand om er tillbaka.


Du är lika värdefull som jag känner mig, och jag känner mig väldigt värdefull!


I eat blue

Komma hem.

Nystekta pannkakor.
Nyplockade blåbär.
Hemmagjord blåbärssylt.
Vaniljglass.
Lite socker.


Är det lycka vi har definierat?



(ungefär var mina, fast mycket, mycket bättre)

Henrik, min vän

Även (se föregående inlägg) på resan ner till Göteborg skaffade jag mig en vän: Henrik Sköld!

Henrik var 21 år gammal och skulle inleda en civilingenjörsutbildning på Chalmers. Han hade kommit tvåa i SM i Ultimate Frisbee, och satsar mot kommande VM med sitt lag. Den mannen hade varit överallt. Länderna liksom sprutade genom hela samtalet, det var mycket Asien, men även lite Europa och Afrika. Aldrig något vanligt resemål. Dessutom utbytte vi lite nära-döden-upplevelser, drömmar, bostadsstrul och slutligen facebook. Som vi alla vet är ju facebook det ultimata vänskapsbeviset, så jag tror att vi kommer hålla kontakten livet ut. Skön kille i vilket fall!

Krister, min vän

Hellu!

Igår tog jag mig hem från Åmål. Det var en förfärligt trist resa tills jag kom till Örebro. Där skaffade jag mig en ny vän: Krister!

Krister var civilingenjör som pendlade till Stockholm där han förutom jobb hade lägenhet och tre vuxna barn. I över en timme pratade vi om gamla minnen, framtid, barn, syskon, utbildning, idrott/träning, bär (svartvinbär var hans favorit), böcker och konstgjord mat. Lite musik. Lite dans. Lite om att omge sig med människor som ger energi och inte tar (han tyckte att jag gav). Mycket prat blev det, och när jag skulle kliva av tåget i Enköping hjälpte han mig med min väska. En ljus själ! Jag blev så glad över att ha fått en ny vän att jag nästan skuttade när tåget rulla vidare. Vi tyckte båda två att vi var trevliga!

Hupp, hupp!


Juice!!!



WOHO!!!

Nu har soulbandet jag är med i ÄNTLIGEN fått ett namn! Läs mer på vår råsnygga
hemsida som Joel har gjort!

juicemusic.se

Borta bra, hemma bra.

Äntligen hemma.

Mysigt
Skrattigt
Omskakande
Gott
Thailändskt
Intressant
Fnissigt
Ogenomtänkt
Trevligt
Snyftigt
Finskt
Fuktigt
Trött
Kurrigt
Vanligt
Onyttigt
Rikssvenskt
Smärtsamt
Hårigt


Så känner jag om den gångna veckan. Och mycket mer. Jag kommer knappast förstå något av mina adjektiv imorgon, men nu verkar de vettiga. They make sense.

Hoppas att jag vaknar glad imorgon!

Bulle, bulle, bulle - TRALLALA!

Hej, hej.

Jag är full av bullar. Bullar med kanel, bakade med kärlek och värme. Och nu värmer de min mage. Samt mina öron. Det blev nämligen så mycket smaskande att de kom ut där också. 

Kul med vänner i Göteborg. Det brukar jag inte tänka på att jag har eftersom jag bara träffar dem i Jönköping annars. Nu blev det dock ändring på det, Rasmus bjöd hem mig och några till, så bakade vi så att det stod härliga till. Då blev jag glad!


Imorgon blir jag nog också glad, för då får jag först grillad lax till middag, och sedan åker jag till Åmål. Inte dumt. Inte dumt alls. 

Kram, kram, kram, kära ni!

Ljus som en sommarnatt

Hej igen!

Hehehe, jag har inte skrivit på drygt tre veckor, och ändå är det ganska många som fortfarande tittar in här varje dag. Blev helt klart glatt överraskad!

Återhämtning har varit de senaste dagarnas ledord. En veckas turné med nya människor, en veckas musikläger med nya och gamla vänner och en veckas sträckjobbande tog hårt på mig. Men nio timmars sömn och lite frisk luft har gjort susen, och nu är jag redo för ytterligare 11 dagar av inplanerade aktiviteter.

Det blir:
- Jobb
- Födelsedagskalas i Roslagen
- Dop av kusinbarn (samt kombinerad dop-/30-års-/bröllopsfest)
- Resa till Göteborg
- Resa till Åmål

Jag ser mest fram emot allt utom jobb. Men det ser jag också fram emot! Alla kunder är så trevliga på skuttungekonditorn ute i Boländerna, och priserna är lägre där än i Gränby (så man slipper dåligt samvete) och stressen närmast obefintlig. Kul, kul, kul!

Framtid bist ljus, ja!