Fääärdig!

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!
Nu är det slut med sommarjobb, inga fler tidiga mornar på ett tag, förhoppningsvis rätt lite städande kan vi ju hoppas. Nu ska jag göra om mitt rum istället, dock är det tveksamt hur det kommer gå. Jag har en liten, liten plan, men den är hemlig! Ni får se när det är klart...

Det är det klassiska gamla musiklägret nu, men jag får inte åka. Kul att det blir i Åmål just det året man har blivit för gammal. Verkligen hysteriskt roligt. Och ja, jag är sarkastisk. Jag fick ett MMS för några dagar sedan med två gamla lägerbovar som fortfarande får åka. Jag vill vara där! Jag och några till hade ju en plan om att åka till Åmål och stanna där några dagar hos Mathilda, men planerna blev ändrade på grund av... omständigheter. Det var planerat att vi skulle ha åkt ikväll. Jaja, jag skulle väl ändå inte ha orkat åka, nu är jag trött som en kokt sparris.

Jobbet har faktiskt varit rätt kul, även om det var tuffare i början än jag hade förväntat mig. Under dessa drygt två veckor har jag lärt mig att uppskatta Görans kök (husmanskost) mer än Java (indonesisk+kinesisk mat), riskerat mitt liv för att tvätta ett fönster, åkt gokart (idag), träffat Martin (idag), städat vid utsökta simmarkillar, lärt känna borren (porrkajan har blivit borrkajan), haft frukostmöten, besegrat Johan i fotbollsspel.


Hörni, nu får det vara bra, jag ska chilla med polers nu. Ska försöka logga in på MSN någon dag också, nu när jag får vara vaken. Yey.

Tjo sko!

(ps, kommer sakna mina jobbarkompisar lite)

Korta meningar

Det var jobbigt att boxas. Men skönt nu i efterhand. Har nog aldrig sett vårt lag så svettigt. Märkte att jag har saknat Kristin (rimmar på fin).
Jag orkar inte. Mer specifikt blir det inte. Det är svaret på alla frågor. Kräver sommarlov snart.

Goder natt


Boxning javisst

Ojojoj. Strax boxning med laget, och mitt humör är waaay down. Hoppas att det hinner klättra upp lite, för jag har sett fram emot det här så länge. Uj. Vi får se.

Lev på hoppet, sa grodan utan ben.


Kalla kårar

Det ligger något olycksbådande över den här dagen. Jag känner det i hela kroppen. Allt är så lugnt och så fel.
Jag hoppas att det är jag som har fel. Jag hoppas att den slutar lyckligt.

Inlägg vid middagstid

Trevlig midsommar var det. Igår alltså. Kvällen var extra trevlig, för den fick jag spendera med fem andra människor som är minst lika trevliga som jag: Erik, Gustav, Isabelle, Jacob, Martin (bokstavsordning, inte kärleksordning).
Vi for ut till de höga kullarna, precis som i Bamse, och sedan satte vi oss på den största i Röbo. Där blev det lite grillande av burkar, men då tyckte jag att nej, marshmallows är godare! Det tyckte Erik också, så han, jag och Beluf for till det trogna Statoil och köpte lite skumma (Ha. Ha. Ha.) saker. Under den färden insåg jag att jag är kär. Alldeles hopplöst förälskad och upp över öronen tokig. I en cykel! Den är så vacker och så skön och alldeles, alldeles underbar. Vad ska jag göra för att få hans (tack och lov inte en damcykel) uppmärksamhet? Sätta upp en högre växel? Sadla om till cykelmekaniker?  Däcka? Skrika så att det ek(r)ar? Jag ska nog hitta på ett sätt som får luften att gå ur honom.

Godast att grilla:
1. Skumbananer
2. Marshmallows
3. Sockerbitar
4. Zooklubba

Gustav kom på en sinnrik uppfinning för grillning av zooklubbor. Erik fick vi hela tiden säga åt att hålla sig borta från eld, kniv och andra saker som kan vara farliga för små Kattebarn. Martin hade fixat ved och myggljus som den dalmas han "är". Jacob knäckte massa ägg. De enda som inte gjorde någon nytta var jag och Isabelle, vi rullade bara. Eller ja, i och för sig, Erik gjorde ju inte heller så mycket, men han betalade åtminstone godiset.

Idag cyklade jag och Isabelle till taximacken vid Löten, går även under namnet "gubbens". Dessutom for vi hem till den underbare Samuel och lånade andra säsongen av OC. Fantastiskt vad man kan 1: lura sig själv att man är nyttig och 2: bli beroende lätt. När Hanna kommer hem ska vi våldgästa hennes garage, förhoppningsvis hela natten, men antagligen inte.

Mat! Må bra!

image71image72

image73

Ljust som på dagen vs ljust som på natten

Iiiihihi, villken natt!
Vi obildade slynglar i vår lilla trio håller på att bekanta oss med det så omtalade OC. Detta har vi gjort sedan vi fick låna den första boxen av den godhjärtade Samuel. Alltså i måndags eller så. Tyvärr gick vår utbildning inte snabbt nog, så vi tänkte jobba övertid, det vill säga nattskift. Alla godsaker vi hittade tog vi med oss hemifrån, och sedan var det en sen kväll med Luke som gällde. Tills han flyttade hemifrån efter att ha legat med Marissas mamma åtminstone.
Det låter fruktansvärt osocialt att sitta och titta på en TV-serie i många timmar, men på nåt sätt blev det inte det. För Ben, han kunde, han (som Isabelle så gärna påminde oss om).
Visste ni att det var årets längsta dag igår? Den var allt lite magisk. När vi kom ut ur garaget förvånades vi ständigt över hur FANTASTISKT ljust det var. Anledningen till att vi kom ut ur garaget över huvud taget berodde på överkonsumerning av te, men dessa små strapatser gjorde livet värt att leva. Till exempel fick vi överfalla en alldeles egen brevärerska. Jag tror att hon blev glad att se oss, för då fick hon känna sig vacker som den tidiga dag som nu har övergått i eftermiddag. Det berodde på att jag var olagligt ful i min mössa, och Isabelle hade något på benen som vi inte ens kunde namnge. Det var nåt rött och blått och kort och så iallafall. Hanna gömde sig av ren välvilja bakom ett hörn, för hon var den av oss som såg bäst ut. Snygging där!
 
Nämen asså vaddå lixom. Jag måste offra mig på en bit marängtårta nu. Ha en trevlig midsommar, det planerar jag att fortsätta ha!

Puss!

Fussball ist gut ball

Kvällen till ära har både en och två gossar fallit för mig, och jag föll likaså. Den ende som inte föll var Jocke, för han "tog det lugnt". Det innebar att han avstod från att svänga. Fallandet berodde alltså inte så mycket på min charm, även om den ju stundvis är enorm, nä, ikväll var det åter igen fotboll som gällde!
Det hela började med ett mail från Marit (dirigenten) där det stod att hon, Ulf (slipsknytaren) och Mona (husmor) skulle spela fotboll på Yrsa och att man gärna fick komma. Kul tänkte jag. Dock satt jag på utsatt tid, kl 19, hemma hos Hanna i hennes garage samman med Isabelle, inte på fotbollsplanen i Gamlis. Fint folk kommer alltid sent, tänkte jag. Elin "aka" Husman tänkte lite annorlunda, så ett telefonsamtal och en bussresa senare var jag framme.
Genast såg jag mitt folk! Ulf syntes lång väg med sitt karaktäristiska huvud (runt), men det var faktiskt många där som jag inte kände igen också. Hur som helst fick jag inte vara i Ulfs lag även om det från början var min önskan. Men det gick bra ändå.
Till en början var det tjongboll, det vill säga: folk sprang in i varandra, halkade och skjöt chansbollar åt alla möjliga håll. Snabbt insåg jag dock att vi hade Zlatan i vårt lag. Hu så han trixade med sina fötter, med den fina känslan i fötterna skulle han säkert kunna ge fantastisk thaimassage (eller är det kinesisk? Japansk?). I detta läge var jag fortfarande vanlig spelare. Sedan över jag till (domedags-pompom popom) målvakt!
Aldrig förr har yrsa hört så många "ajajajaj". De kom för övrigt från mig, inte mina lagspelare. Ändå gick det inte så tokigt (vad kan jag säga, femmannamål). Martin fick krupp när jag hade tagit någon lååång boll och någon fin skruvad sak, så till slut körde även han en Zlatan. När jag höll i bollen hoppade han med höften före in i mäj, och se, bollen och Monica hamnade i mål! Han är allt bra listig.
Som målvakt hade jag min lilla armé. Den trogne Niklas som stod vid min sida och hindrade mången ond motståndare, Jocke som psykade mig till gott humör, samt resten av laget som hoppade in olika ofta. Husman var också relativt trogen.
Vad ska man berätta nu då? Det finns ju så mycket. Som att jag tror att vårt lag vann. Eller att jag fick kramp i tårna. Eller att Alme och Björke kom sent och värmde upp som äkta atleter till skillnad från oss andra. Eller att solen sken på oss medan det regnade i Storvreta. Eller att min spelstil var något brutal. Eller att Marit kunde vara galen. Eller att Mona gick in i kamperna med sällan skådad glöd. Eller att jag skrattade praktiskt taget konstant, även om det inte alltid märktes. Eller att vi var minst 13 pers ett tag. Eller att jag tycker att vår orkester med flera är gullig. Eller att Ida tittade förbi på cykel. Eller att jag trodde att en Erik bara pratade engelska den första dryga halvtimmen. Eller att Elin som målvakt följde Jockes exempel och lät bollen rulla mellan benen (mål!). Eller att mitt, Martins, Jockes, Niklas och Eriks nya lag vann trots Martins domedagsmin då vi började. Det var sista matchen.
Till slut satte Jocke den avgörande bollen i mål, och det var VACKERT att vi vann. Så vackert att vi försökte göra gräsänglar. Hm. Vi lade oss praktiskt taget alla i gräset en bit bort, medan Alme och Björke fortsatte att trixa med bollen. Det var mysigt på sitt sätt, och till slut fortsatte vi mot våra grejer för att kunna ta oss hemåt. Då fick jag två (från även mitt håll) svettiga kramar och några hejdå:n. Nu i efterhand har jag kommit på att det där var nog praktiskt taget de första "riktiga" kramarna jag har fått sedan jag har börjat jobba. Förutom en jag fick av Ida igår då... Men det var fint med kramar även om de var svettiga, för kramar mår jag bra av! 

TACK MARTIN FÖR ATT DU TOG MED DIG MINA MYSJEANS MED MOBILEN SOM JAG GLÖMDE!

Kram, kram, kram (fräscha nu, för jag har duschat) på er!


Ps

OBS!
Jag hatar kök, men jag älskar Mr Muscle.


Fussball = Fiaskoball? Nä!

Kvällens träning var den roligaste jag varit med om på länge. Visst, en misslyckad slutspurt försatte högerlåret i ett tillstånd av sträckning, men jag tänker inte klaga (just nu). Vi avslutade det hela med fotbollstennis i tennisburen, och halleléluja vad alla besatt oimponerande färdigheter. Många skratt blev det, och jag såg allt hur det kliade i Hassarnas och de andra tränarnas skosulor, och till slut kunde de inte riktigt hålla sig undan från bollandet. Höjdpunkter haglade, såpass att vi inte ville gå hem efter slutsignalen, men roligast var ändå då vår ena målvakt Emma snyggt nickade över fotbollen (fispumpad!) till andra sidan nätet. Vårt "mörka" lag jublade lite lagom över denna prestation, fast då vände sig Emma om och sa bestört:
- Det var inte meningen att nicka.
Flickebarnet hade tagit sats för att sparka bollen och av rent misstag råkat nicka den istället. Sensationellt. Detta blev för mycket för Ida och mig, vi sjönk helt enkelt rakt nedåt tills den avfärgande röda planen hindrade oss. Vi blev alltså lite rödfärgade men var glada ändå.
 
Grabbar (som i kan-även-tolkas-som-flickor), jag är glad att det var innebandy vi satsade på.

Puss (frukost på jobbet är en underbar idé, och vi får för övrigt lunch varje dag som kostar mer än en timlön för mig...)

image70

En påse full med nyttigt, onyttigt och Isabelle

Trallala, idag åt jag jättemycket på grund av enorma tallrikar. Man tror att det är en rätt så normal portion man får i sig, men ack nej, Björkestenarna lurade i en massvis av delikat mat (rim!). Detta försvårade den allt för snabbt inpå kommande fysträningen. Vi kan säga att "håll" var ledordet för de 5 kilometrarna i spåret.

Hmm, en snabb återblick på min lediga helg:
Jag har inte städat.
Jag har tittat på Kullamannen mitt i natten med mamma.
Jag har ätit tacos.
Jag har (som tidigare nämnt) lunchat/middagat hos de trevliga Björkestenarna.
Jag har besvikit (måhända har Moncan uppfunnit ett nytt ord?) Jennifer.
Jag har cyklat med Isabelle till Björklinge och tillbaka för ett dopp i det blå. (Cykelturen resulterade i en oerhört ful solbränna...)
Jag har sprungit med Isabelle.
Jag har gått spåret med Isabelle (inte för att vi var för trötta för att springa, nej, utan för att ta ståndpunkt för dem som inte vill följa strömmen)
Jag har ätit godis med Isabelle.
Jag har tittat på pinsam film med Isabelle.
Jag har tittat på två avsnitt av OC med Isabelle.
Jag har ätit med Isabelle.
Jag har pratat i telefon med Isabelle.
Jag har gjort saker på Isabelles rum som var otippade, roliga och inte speciellt sexuella.
Jag har pratat oväntat mycket om öron med Isabelle.
Jag har nästan terroriserat ett tält på vår lilla fotbollsplan med Isabelle.
Jag har varit på träning med Isabelle.
Jag har prisat Mr Muscle och doften av Grumme för praktiskt taget alla jag har pratat med (Isabelle?).

Imorgon är det "frukostbuffé" på jobbet som gäller. Yey!

Omvänd psykologi är till för att lura små barn, sa Isabelle och syftade på Monica

Nu har jag och Isabeluf ätit tillräckligt med godis, så nu ska vi göra något smågalet medan sockerchocken ännu sitter i.

Uppland - håll i er!

Du é min man! (sjunges)


By Emma:

Du är den man jag kan lita på

Du är den som alltid finns där för mig

när allt är skit och allt hopp är borta

Du hjälper mig med det där värsta

det jobbigaste

Med dig blir smutsen som bortblåst

Och det enda spår du lämnar kvar

är en doft så underbar

Vad skulle jag göra utan dig?

Du kommer alltid att vara mannen i mitt liv

Jag tackar dig, Mr Muscle.

(sjunges ej, om man inte jättegärna vill det... det är en dikt liksom)

image69


Detta är en en dikt om hur jag plötsligt har insett värdet av en tvättsvamp och lite redigt Mr Muscle!

En dag i sänder - se vad som händer

Ibland finns det det hjärterum men inget stjärterum, åtminstone enligt mig. Då får man tänka att det vore värre om det varit tvärt om.
Idag har jag haft den stora äran att skura ett trapphus tillsammans med min ena lill-boss: Johan den Långe. De forna smutsvita trappstegen började blänka, väggarnas färg visade sig åter för världen, och den stora dammråttan som någon jävel hade placerat ut efter noggrann sopning dränktes hänsynslöst i skurhinken. Johan riskerade livet, inte en, utan TVÅ gånger för att uppnå toppkvalitet på städandet, han hängde ut över kanter som en ovanligt lång orangutang. Stiligt. Jag riskerade bara livet pyttelite men var flitig som en myra ändå. Apropå myror. Jag har inlett en kamp mot dessa svarta små bestar. De har invaderat vårt kök, fast sakta men säkert återvinner vi kajor kontrollen med gift, gift och åter gift. Dessutom har jag damsugit upp minst två myror på jobbet idag, hämnden är ljuv!
En pyttesak till om jobbet. Det finns en kille med ett leende av solsken som bor där. Vi får se om han syns till nån mer gång, fast jag är inte säker på att jag känner igen honom om han inte ler. Jaja.

Till J-furr (uttalas på engelska), Juliett och Martin vill jag bara säga: det blir som det blir ibland, och hoppas att ni hade kul.

God natt!

Chew, chew (tjo, tjo)

Tjo, tjo!
Nu har det hänt mycket men ändå rätt lite. I måndags till exempel, då grillade musikklassen/storbandet (you name it) lite och chillade lite vid ekonomikum. Jag tycker nog rätt bra om dem kan jag erkänna.
Sedan har vi chillat lite och grillat lite med vanliga klassen också, och i detta paket ingick bad. Dock inte för Mathildas del. Hon hade ju fått operera bort blindtarmen trodde vi, men så var icke fallet, men på grund av detta fick hon mången skvättvänlig själ att tro att hon skulle dö om man drog ner henne i plurret. Alltså klarade hon sig torrskodd. Grattis Mathilda för att du är en sån duktig nästan-lögnare!
Ett paket med Mahloo-tröjor slängdes in i en buss också, så nu kan jag äntligen använda min brödrosttröja. Jippi. Danke Sarah!
Trallala, vad har mer hänt? Jag har blivit lite brun, kanske? Dessutom satte jag min första fot inom arbetslivet idag, och det var inte jätteskam. Rätt uttröttande iofs, men inte dödande på något sätt. Dessutom avslutades dagens mödor med tårta, god dessutom.
Belli lurade ut mig på en skolavslutning (seriöst, varför gör gubbarna dem så ointressanta?!) som slutade utan en Beluf för min del. Snopet men mättande som Pumba skulle ha sagt. Detta resulterade delvis i ett "dissande" men även i ett hissande (Amanda!). Dessutom fick jag en chans att se min älskade gamle Gunnar Granstig, samt träffa Elin den rödhåriga pinglan som fått sin egen lilla My. När vi väl hade väntat ut Bellis i någon timma extra fick jag och en Amanda cykla hem allena, men turligt nog så skulle Amandan inte dit jag trodde, så vi fortsatte samman hem till mig och drack en koppitus teus (trots att Amanda inte gillar det för det mesta).
Nämen nu ska jag upp och jobba snart jö!

R är en rolig bokstav, tihi!


image68 My!

Chill on the grill

Grillfest, grillfest hela dan (melodi "bullfest")!
Nej men asså vaddå liksom. Jag ser det som att jag har lov nu, fast det är väl egentligen i övermorgon som är första lovdagen. Då börjar jag i och för sig jobba.
Jag vill ta studenten! Jag har alltid tänkt att "ååh, vad ska jag göra sen då?", att min ångest inför framtiden på något sätt ska uppväga att slita och släpa i skolan, bara för att man blir så härligt runtslussad. Sedan fick jag i fredags uppleva en liten del av hur det skulle vara att ta studenten, avslutningen, "flakandet", mottagningen och festandet. Det är en sorg att gå i ettan nu (ca 24 h till) kan jag säga er. 
Något mer som är sorgligt är att treorna i musikklassen slutar, det kommer bli rätt tomt utan dem. Något som då är lite bättre är att musikklasserna ska träffas och grilla ikväll, hoppas att så många som möjligt kommer. Hmm. Jag ska åka om en halvtimme, så nu får jag allt ta fram nåt att ta med och äta. 

Kraowhm 

Sömn ska vara bra, har jag hört

Huhu. Jag har hört ryktas att man behöver ungefär 8 timmars sömn för att "orka med". Varför tar hon upp detta, undrar antagligen ingen just nu, men jag tänker ändå väva in det här i min lilla bloggväv och på nåt sätt komma till något som inte är en slutsats, men som jag annars inte vet vad jag ska kalla.
När jag klockan 22:20 satt i Isabelles underbart gula rum tänkte jag att "hmm, kanske ska se om jag hinner sova en sådär nästan åtta timmar inför Den Stora Dagen (Skrapan-Kattekampen)". Man måste ju vara pigg liksom. Då upptäckte jag det bara 7 timmar kvar tills jag skulle upp. Jag vet inte om det var dagens överkonsumtion av sol eller vad det var, men detta blev hysteriskt kul. Så kul att Isabelles mamma kom in och sa att Martin skulle upp tidigt (han ska springa 1000m för Katte!), så helt plötsligt stod jag utanför det grisrosa huset. Tack och lov. Då kom tanken på klockan igen, och nu fortsatte jag skratta halva vägen hem. Hoppas VERKLIGEN att ingen var i närheten, det var inte ett diskret skratt direkt.
Nu är det ynka 6 timmar kvar, så jag tänker så här: bäst att duscha nu, så jag kan borsta tänderna, så jag kan sova.

Kom till studenternas imogon och se oss med chans på 10:e segern i rad! Men som en vis Ida samman med Kristin sa, "det är ju inte Skrapans heder som står på spel, det är ju Kattes!"

Massa grönvita kramar!

Vajjert, en kaviartaxi x2

Vad ni är vackra, kära lagmedlemmar! Springandes, flåsandes och leendes (!) har vi klarat av ännu ett pass som kommer ge mig svåra smärtor i lår och vader imorgon. Vi är ju bara för bra!
Ett moment under träningen var att springa en nätt sträcka sammanlagt fyra gånger. Detta innebar att vi hade två "stationer" som vi sprang mellan, och på en av dem satt ett stackars par och hade romantiskt middag. De hade dukat upp med vin och vinglas i kvällssolen och såg väldigt... ja, romantiska ut helt enkelt. Då kommer ett lag flåsandes med svettiga (ja, här svettas vi faktiskt till skillnad från Ellies balettlektioner) och rödrosiga tjejer som börjar häva ur sig saker som "ååh, jag spyr" och "det kommer bara slem". Kommer detta etsa sig fast som ett fint minne för dem månntro?
Något som dock inte var som det skulle var att Isabelle för kanske första gången inte var där. Men ha förtröstan, hon är inte borta för alltid, det var bara så att hon var tvungen att offra sig för att gå på avslutningsbal. Hon och Jenny var fina som snus, och dessutom luktade de gott som... mig! Detta tar jag fullt åt mig äran för, då jag lånade ut mina favoritparfymer till två favoritflickor. Belli hade dessutom äran att bli så smått sminkad av undertecknad, och hon hade en oerhört fin frisyr uppsatt av Hanna den Galafriserande (Galagalna). Jennys mamma var också sjukt duktig på det där med hår, något som min familj aldrig har varit. Se bara på mig...
Här kommer en liiiten glimt av de sköna möerna.

 söta flickor som tröttnat aningens aningen på mödrarnas fotograferande
 en ensam Beluf med en stolt fader i grunden bakom (bakgrunden helt enkelt)
 moncan wannabe trio with the duo
 gullig Hanna som måhända har sin framtid utstakad inom frisörsbranchen?
 glada flickor trots mödrars pjosk
 farlig Jenny med vackra mörka ögon
 en ska bort... snabbt ihopknåpad bildlek för er som orkar ^^

Surr, surr, surr

Min eftermiddag blev väldigt förvirrad. Jag tycker mer om när den är sansad, för när den är förvirrad blir jag en yrkaja. Det blev många klurigheter, föräldrar som ringde, en Monca som ringde fel, människor att umgås med på bussen samt ett väldigt oväntat samtal. Mr Magnus var uppringaren, och med bussbrus och öronsus och förvirring i hela det av sömnbrist lidande huvudet blir samtal lätt udda. Om han fick tag på Mr P så var väl det åtminstone bra.

Nu vill jag ha skolavslutning. Inte för att jag så mycket vill att skolan ska sluta, den är rätt chill så här sista veckan, men jag är inte så taggad på att träna musikaliskt inför den längre. Jag vill träffa människorna också. Jag tycker nämligen att de är trevliga.

Skrapankampen, here we come. Katte behöver inte ens nämnas, så klen är deras chans!
"Hellre död än gul och röd!"

Puedo Estar Braziliano

Hahaha, alla sportisar, gå in här och se vad ert spelarnamn skulle vara om ni spelade i Brazilien. Kaijinhosa till er tjänst!

http://www.minimalsworld.net/BrazilName/brazilian.shtml

image60

I survived!

Okej, nu har ni chansen att möta en övernaturlig kvinna. Jag lever och är vid gott mod trots en träning som var helt galen. Den började med en joggingrunda på en halvtimme, fast den sista kvarten snarare sprang jag jämte Andrea den Outtröttliga. Båda beskyller vi varandra för det höga tempot, men jag vet att det var hennes fel. Vi sprang lite för långt också, dvs fel. I sol.
När vi lite senare (gåendes) kommit fram till backen upp till Stensture-monumentet lade jag mig i gräset ett tag. Trädet ovanför mig roterade sakta, det var nästan vackert. Drickandet var dock närmast en omöjlighet, illamåendet stod mig högt i halsen och bara tanken på ännu en klunk fick det att vända sig i magen. Det var som på den gamla goda tiden då man hade Björn som fotbollstränare!
Nu var det dags för rusherna. 10 x 45 sekunder i full fart, som sagt, uppförsbacke. Det lustiga är att när man springer så finns inget annat än benen och andningen. Inget illamående, inget snurrande, ingen huvudvärk. Tyvärr återkommer det när man slutar springa.
Jag var definitivt inte bland de första nu längre, men jag kom varenda gång fram till Stolpen, den stora klungans gula mål, platsen där man saktade av. Dock bland de sista av dem som tog sig dit upp, men jag är ändå nöjd. Vet ni vad det lustiga är? De fysiska bekymren avtog med rusherna, även om benen blev stummare för var gång. Huvudet säger liksom att man springer jättefort medan benen mot slutet näst intill går. Och ett tag andades jag genom ena örat. Kändes och lät så åtminstone. Började tänka Natur där, men jag kom inte fram till någon logisk förklaring, så jag valde att anta att jag hade fel.
Nu skulle jag utan problem kunna jogga en långsam runda i spåret och faktiskt njuta av det. Jag är nog övernaturlig! Var inte blyga, be mig gärna om en autograf, jag har faktiskt jobbat lite på den nu.

Legally Blonde: Träning ger endorfiner. Endorfiner gör dig lycklig. (Lyckliga människor skjuter inte sina män.)
Jag tror att hon har en poäng!

Endorfiner önskas dig!

De tre vännerna och godiset

Igår var första gången på jättelänge som jag, Hanna och Isabelle gjorde något "på riktigt". Vi cyklade ner till Palmen, köpte en fet påse med godis, och sedan slöade vi oss hela kvällen och bara... ja, slöade. Det var najs bajs in my ass. Ett fint betyg för er som undrar.

2 underhållande (för oss, antagligen inte för er) händelser:
Fornnordiska möter Jämtländska (?), vilket resulterar i en mening som inte går att tolka på nåt bra sätt, hur man än vrider och vänder på saken. Men varsågoda att göra ett försök:
Nu blir jag så arg att jag tar min handbög i handen och går!
You look disgusting! - You need to grow up!

Humör, jaha

Idag är jag sur. Jag hatar att vara sur, det ligger inte i min natur egentligen. Glädje är mer mitt rätta element. Tror jag. Det känns som att jag lättare blir glad än jag blir sur. Jag blev glad av att herr Helenius var glad. Detta innebär att min surhet börjar gå över. Efter kvällens träning kommer jag nog inte orka vara sur. Jag har hört vidriga saker så som att man ska springa 10 x 45 sekunder, 100% i uppförsbacke. Kul. Jag har missat 11 fysträningar i rad, och nu ska jag avlivas. Jag hoppas att det går fort i alla fall.

Nu är jag glad igen! Glädjebomber över Sveriges avlånga land!

Rubik i kubik

Jag kom på en grej! Jag ska köpa en Rubiks kub! Tjoho, jag fick "inspirationen" från en viss lång grabb som, om jag minns rätt, har löst en kub på 1 minut och 20 sekunder! Om jag övar flitigt med min lille kub så kanske jag kan slå honom? Jaja, man får drömma. Och jag menar inte slå som i smärta, så ingen behöver se detta som ett hot. Om ni nu inte nödvändigtvis vill göra det, då ska jag inte hindra er.

image57

What's up is:

Hoho.
Igår fick jag, Jennifer och Martin träffa på bla. rövar-Bella, Kalle Anka och en norrman som var brandman. Jag tror att han kallades för Morris, och så påminde han om Rickard Wolff (utseendemässigt). Tack Maria, för den möjligheten, och grattis till de hittills 20 fyllda åren! 
Just nu är jag rätt avdomnad, för (ovanligt nog) väckte Beluf mig med ett talafonsamtal imorse, och sedan dess blev Monica sig inte lik. Om man skulle ta och gå och lägga sig nu igen? Alla prov och läxor är slut, åtminstone nästan, och jag tror redan att jag har sommarlov. Jag har till och med slutat hålla reda på vad det är för dag (fast jag råkar faktiskt veta att det är lördag). Summertime, here I come!
Oj. Jag kan tydligen inte stava till tetefonsamtal. Tävling utlyses, Finn Ett Fel, den som först hittar det kan vänta sig att få inkassera något. Kanske "endast" en kram, kanske en piggelin - vem vet?

Jag är faktiskt lite trött på att blogga. Det beror inte på att jag har skrivkramp eller så, nä, det kommer sig av att bloggar är så himla inne just nu. Det är så mycket tjat om bloggning i media att jag blir trött som ett dammoln. Varför måste de göra så stor grej av det? Ständigt dessa modebloggar. Jag skiter fullkomligt i vad de tycker är "inne" eller "ute". För mig är det ändå inte utseendet så mycket, utan mer känslan i plaggen som spelar roll. Jag väljer att inte utveckla det där mer än så, nu vet jag vad jag menar, och det finns risk att jag glömmer det om jag trasslar in mig mer. Hur som helst tröttnar jag på allt massmedialt prat (wiee, rim!) om bloggar, för det tar bort det personliga med bloggen. Den stora tävlingen i antal läsare. Tur att jag inte behöver riskera att bli indragen där, så att säga. Uff. Nu får det vara bra.

Idag tänker jag på många med mycket kärlek av någon anledning. Du kan vara en av dem! Dock inte om du är journalist som fokuserar på bloggar!
Pöhws

Arne, en trumpetare med klass!

Arne, var har du varit hela mitt år? Den karln är verkligen helt otrolig. En halvtimme med honom, och fysiken gick som en dans! Mer tänker jag inte utveckla. Fast jag kan ju inte lova att fysiken går bra imorgon med tanke på att jag fortfarande är vaken vid denna sena timma...

Puss på er!
 

<--gullig bild från en länk någon skickade. Naturinriktad.