Nu är det jul igen och nu är det jul igen och Danne klättrar upp på läktarn!

Jag har så gulligt lag!
Hanna och Rosten ska åka till fjällen och hyra stugor tillsammans med sina pojkvänner, men eftersom Rost inte har någon fast inkomst måste de själva tjäna ihop pengar åt henne. Ni kan ju bara gissa hur, om inte genom att samla pantburkar och sälja bullar på Vaksala torg. Pantburkarna är dock deras klart största inkomstkälla!
När vi nu tränade i gamlishallen ikväll så insåg de två töserna att det stod en stor papperskorg fylld med burkar uppe på läktarn. Problemet var bara att dörren dit var låst. MEN i vårt lag ställer vi upp för varandra, så Danne, vår tränare som enligt vissa ser ut som "han i Prison Break" (som jag för övrigt aldrig har sett med min skogs-TV), gjorde en Kristin (utan att bryta foten) och klättrade upp på läktaren med hjälp av en dörr och en basketkorg. Vilken laganda! Tjejerna blev helt lyriska, kanske kommer Rosten få sin vilja igenom till slut!
Allt var som julafton, Magnus satt och fnissade i sitt mål, Madde med sin knäskada skränade från bänken och Kakans fot såg ut som en enda stor julklapp i sin hemstickade raggsocka. Tänk vilken stämning, lägger vi dessutom till Dannes julklappssäck från läktaren så kan vi ju skippa julkalendern och börja käka pepparkakor direkt!

image177


Åh vad söta alla var idag! Puss på dem!

(Ps, tack för en härlig fys, jag har aldrig haft så svårt att göra armhävningar och situps pga kramper i skrattmuskeln!)

Kommentarer
Postat av: Maria

hahaha, 74 kr vart det :D

Postat av: moncie

Hahaha ni är så ROLIGA! :D

2007-11-29 @ 23:56:47
URL: http://moncan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback