N2b - É NI MÉ?!

Absolut, självklart och javisst är vi med! Fy vad coola vi är, som N1b tog vi hem ett silver på skrapandagen, och nu som N2b tog vi hem guldet för bästa station. Joooy.

image127
BILDERNA ÄR FRÅN FÖRRA ÅRETS SKRAPANDAG!
image126


Vår station kallades för pirayafloden, och det var meningen att de små liven (ettorna) skulle ta sig över från ena sidan till den andra med munnen fylld av vatten - utan att trilla i och bli uppätna av PIRAJORNA! Som man kan förstå så hade vi ju ingen flod fylld med pirajor i närheten, så vi lät ungarna försöka ta sig över Fyrisån utan att trilla i och bli blöta. Det funkade ju sådär när allt de hade till sin hjälp var två stolar, en vagn, en skateboard och några liggunderlag.
Okej, bara en lögn hittills. Det klassar jag som bra.
Ingen skulle över fyrisån, men många blev blöta. Vattnet som skulle stanna i munnen stannade inte alltid i munnen. Detta fick bland andra William erfara, och inte minst Madde från laget. Sprut, sprut, sprut, och så var vattnet slut.
Passande nog och helt slumpmässigt (not!) fick de flesta klasserna dansa till Electric Banana Bands Min Piraya Maja för att övertyga oss att de var värda mer poäng. Vackert. Skrapananda är också vackert, grönt och skönt, och detta hade vår fadderklass, nya N1b, tagit tillvara på. Jag kan med stolthet i bröstet säga att de fört traditionerna vidare där de gick vägen fram i med flagga och ukulele. Tyvärr fick de inte komma till vår station, men man kan ju inte få allt.

Favoritlåt framförd av en Skrapan-etta (Melodi - Björn Rosenströms Värdelös):
||: Du vet väl om att du är värdelös - Kattedra-al!
Men N2b är väldigt bra! :||

Kommentarer
Postat av: Helenius

Det är något magiskt med att vara N1b och N2b, N3b också för den delen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback